Meistardarbnīca ar Renāru Purmali

homo ecos: kopā ar Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā pēdējā gada laikā krustām-šķērsām izbraukājis Latviju, lai kopā ar topošajiem pavāriem mācītos, kā samazināt pārtikas atkritumus, izvēlētos un gatavotu pārtiku ilgtspējīgi un atbildīgi. Izzinošas lekcijas un radošas meistardarbnīcas norisinājušās nu jau astoņās arodskolās, bet vakar četru skolu aktīvākie jaunieši devās uz Karlamuiza Country Hotel, lai kopā ar šefpavāru Renars Purmalis gatavotu vietējo sezonālo ēdienu, kura sastāvdaļu iegūšanai jaunieši devās nelielā pārgājienā. Zivs no vietājās zivjaudzētavas, salāti un saknes no muižas dārza, meža zaķkāposti un āboli no ābelēm rokas stiepiena attālumā.

Paldies Saldus Profesionālā vidusskolaKandavas TehnikumsRēzeknes tehnikums un Kuldīgas Tehnikums par piedalīšanos un Karlamuiza Country Hotel par viesmīlību.

Nav komentāru


Uzraksti komentāru!

Your email address will not be published Required fields are marked *

 

*